onsdag 27. oktober 2010

Årets loppemarked

Ja dette var virkelig en stor opplevelse å få være på Bella center's store loppemarked. Sitter her og titter litt igjen noen bilder og da måtte jeg bare vise dere dette igjen. Min datter og jeg hadde en tur til København i vinterferien og var så heldig at det da var loppemarked på Bella center. Dette er absolutt noe å anbefale til alle dere som liker gamle ting. Loppemarked i Danmark er jo bare noe helt spesiellt.....Planlegger du en tur til Danmark, sjekk ut denne http://www.markedskalenderen.dk
før du reiser, så finner du helt sikkert et loppemarked i nærheten av der du skal.


Ja her finner du som sagt masse gamle saker ...




Gamle rammer med nydelige fotografier.....



Gamle dukker, bare "hærlige".....


Ja det var her vi tilbragte ganske mange timer....

Vi avsluttet dagen i en fantastisk flott blomsterbutikk som ligger på Strandvejen i Humlebæk. IKKE kjør forbi om dere er i nærheten, den er verdt et besøk. Butikken ligger ikke så langt ifra Louisiana....




Dette var for meg Årets loppemarked, skal ikke se bort ifra at jeg tar turen igjen. Er bare såå glad i Danmark (og mine gode venner der nede)




torsdag 21. oktober 2010

For en dag

Er ikke høsten en "hærlig tid, når vi kan stå opp til dager som i dag. Solen skinner og frostrim på bakken, kan vel ikke tenke meg noe bedre. I dag venter jeg meg besøk av noen jenter jeg ikke har truffet på tja...25 år eller noe sånt. Gleder meg veldig. Har ellers tenkt meg en tur ut i skog og mark for å plukke inn litt mose, kvist og kvast. Lengter etter å begynne med litt mose, bar og kongler. Hva med dere? Har dere tenkt i disse baner? Kan vel alltids begynne litt med det synes jeg,men jul er vel litt tidlig. Her begynner ikke julen før i midten av November. Pynter heller ikke butikken før det. Det ventes inn litt mere julevarer, legger ut bilder når varene kommer.

Stemningsbilder fra butikken her hos meg, nydelig med solen som skinner inn.

Håper dere også nyter dagene og har muligheten til å ta dere en tur ut i skog og mark. Har fått en del mail ang gamle laken, og kan fortelle at det er fortsatt noen igjen av disse. Har også noen gamle putetrekk igjen. Prisen er 249.- for laken og 149.-for putetrekkene. Alle er med monogram og blonde på.
Ønsker dere en flott dag:)

onsdag 13. oktober 2010

Har pakket ut varer

Vel hjemme fra London, en fantastisk flott tur. Har kost oss med masse shopping og god mat. Bildene får komme litt senere, kameraet er veldig opptatt om dagen og har derfor ikke fått lagt inn alle bilder enda.Har en datter som er blitt en ivrig fotograf, så tilgang på kamera er ikke helt lett . Men, på toget fra flyplassen fikk jeg en telefon om at masse varer var på vei ut til meg. Har derfor pakket ut, priset varer og "stæsjet butikken", i 2 dager....Phuu, men så gøy....
Bilder skal jeg snart få tatt(når kamera bli ledig) slik at dere kan få se litt .
Varene som har kommet er fra Ib Laursen, Krasilnikoff,og OSV denmark. Jeanne d'Arc varer ventes inn i slutten av måneden.
Her er midlertidig noe av det som finnes i butikken.




Nydelige puter og gardiner fra Jeanne d'Arc




Adventstake fra Krasilnikoff


Ønsker dere se mer av varene som har kommet inn er det bare å legge turen ut til meg på fredag. Har åpent fredag, lørdag og søndag, så velkommen skal du være.Har kanskje nevnt det tidligere, men årets julemarked blir 20 og 21 November. Da vil det bli salg av gårdsegg, ovnsbakt brød, hjemmelagde bakeverk og ikke minst grilling med smaksprøver av årets lam....
Virkelig noe å glede seg til eller??
Takker for alle koselige kommentarer, det er bare såå hyggelig. Ønsker samtidig mine nye følgere velkommen til meg. Håper dere alle får en riktig fin uke.

lørdag 2. oktober 2010

Høstferie i London

Da er det ikke lenge før min datter og jeg setter oss på flyet til London. Vi skal tilbringe høstferien i storbyen London og skal si det er ei som gleder seg til det.
Skal bli veldig hyggelig med en jentetur, tror vi har godt av det. Det er ikke ofte vi ser de store jentene våre mere, stadig på farten , ikke tid til noe.
Shopping, musical, madam Tussauds, er noe av det vi bare må gjøre i denne byen. Har fått mange flotte tips om markeder, så det er noe jeg gleder meg til.
Håper å få tatt noen fine bilder jeg kan dele med dere.



Da venter kofferten på å bli pakket, sofaen på selskap glasset venter på å bli tømt, så her er det ingen tid å miste. Da vil jeg ønske dere alle en riktig fin høstferie, nyt de flotte dagene som er igjen....


fredag 1. oktober 2010

Måtte bare vise dere en gang til

Dette er bilder som godt kan vises igjen, og igjen....bare helt rått. Bildene er fra
www.butiksophie.dk en alldeles flott butikk i Danmark. Snart jul? Jo,ja det er jo det....Julevarene har begynt å komme inn, men settes ikke ut i butikken enda.
Julemarkedet her på gården blir 20 November, og da vil det bli salg av hjemmelagde produkter, bakeverk, ferske gårdsegg og ikke minst grislet brød fra bakerovnen i mitt bryggerhus..Høres ikke dette koselig ut??
Gleder oss veldig til det. Men folkens, ta en titt innom butik Sophie, dere vil garantert ikke bli skuffet. Mange flotte inspirasjonsbilder, og ikke minst flotte varer. Kjenner jeg gleder meg litt til jul allerede, hva med dere??








Jippi, her er det høstferie til uka og har tenkt meg en tur ut og fly...
Forteller mere om det i morgen.
Ha en fin fredagskveld, nyt helgen med venner og familie, det skal jeg :)
Og kanskje et glass godt......
.