onsdag 28. april 2010

Vakre hjem

Gjett om det er ei som er fornøyd,glad og litt stolt. I det nye vakre hjem er det en flott reportasje fra butikken og gården vår. Kjempeglad for mange flotte bilder tatt av Signe Dons og kjempefint skrevet av Sigrid Hohle Bjønness. To kjempekoselige damer jeg hadde besøk av i fjor høst. Dette er jo en flott anledning for meg å få profilert butikken min, føler meg veldig priviligert som ble spurt om dette. Klart jeg måtte være med på det...Håper også dere liker noe av det dere ser i bladet. Om det er noen som ikke har fått sett det enda så er det å få kjøpt allerede på fredag.



Er også med i en annonse for Dommo by Gawor som forhandler. En flott leverandør som har masse nydelige varer.




Til slutt vil jeg få takke for et veldig koselig besøk jeg hadde i butikken på tirsdag. Kristin med bloggen http://hellek-kristin.blogspot.com/, Lisa med bloggen,http://havikengard.blogspot.com/, Ellen med bloggen,http://charmerendegjenbruk.blogspot.com/, og Wenche med bloggen, http://skaperglede.blogg.no/ tok alle turen fra Østfold og helt til Nevlunghavn for å besøke meg. Det var et besøk jeg satte veldig stor pris på, tusen tusen takk for at dere tok en tur. Skal nok finne veien til dere også en dag... Ønsker dere en riktig fin onsdags kveld, jeg skal ihvertfall sette meg ned og kose meg med det nye Vakre hjem...


fredag 23. april 2010

Gamle funn

Er selv veldig glad i gamle skatter og funn har derfor noe av det i butikken. Dette er virkelig noe som setter prikken over i'en i et hjem. Man får liksom et lite forhold til disse tingene, det gjør jeg ihvertfall. Prøver stadig å finne noe nytt og det seneste som kom inn var masse nydelig gammelt bestikk. Gaffler,kniver,skjeer,sausenebb, og noen nydelige små gamle barnekopper i sølv.
Her er et lite utvalg av det som finnes nå, venter inn mere i løpet av helgen.
Det finnes nemlig en dame som er så utrolig snill og hjelper meg med å finne de rette små gamle skattene. Her ser dere en flott terrin, bare nydelig .....


Har også igjen noen få gamle laken med monogram og blonder...samt noen gamle putetrekk.



Her er en gammel engelsk tekanne av merket Sadler....


Noe av bestikket, som trenger å bli pusset litt....



Her ser dere mitt vakre gamle gulv på terrassen utenfor butikken. Har også fått tak i ei gammel rye som jeg synes passet godt.
Siden det da er fredag og helg igjen.....og det betyr jobbing for noen og fri for andre ønsker jeg dere en riktig god helg. Her på gården jobbes det på spreng med pløying,harving og såing av grass til våre kjære små dyr som straks venter små lam. Det er noe jeg gleder meg veldig til i år.


fredag 16. april 2010

April

Da er det fredag igjen, synes disse deilige vårdagene går så himla fort. Skulle vel ønske noen ganger at tiden stoppet opp litt, en blir jo bare eldre for hver dag som går. Men nei kanskje godt det ikke lar seg gjøre......
April måned er vel en fantastisk måned med alt som begynner å spire og gro. Fuglekvitter fra alle de som holder iherdig på om dagen for å finne seg et rede, solen som kommer opp ihvertfall før jeg har stått opp.En hærlig tid, men for meg samtidig en veldig trist og vanskelig tid. Mistet nemlig min sønn i april mnd for 8 år siden. Tiden leger alle sår sies det ,men det lover jeg at ikke alle sår kan leges. Vel, livet må gå videre og gjør så godt jeg kan, koser meg med mine 2 barn og nyter livet som" gårdskjerring "og butikkeier. På denne fronten har det som sagt kommet inn varer og butikken er fyllt opp til helgen. Så du er hjertlig velkommen til en hyggelig vårhandel.









Da ønsker jeg dere alle en riktig flott fredag og vil samtidig takke for alle koselige kommentarer. Ønsker også alle mine nye følgere velkommen til min blogg, håper dere vil trives her hos meg:))




onsdag 14. april 2010

Endelig er de her

Jeg har ventet så på de og endelig kom de! Varene fra Dommo er her, dvs noe av det. Flotte varer til fine priser....Butikken har åpent i dag fra 17-20 så ønsker du en nærmere titt på det som har kommet er du hjertlig velkommen. Viser dere bare litt bilder fra butikken i dag, må stikke åpner snart.
Kanskje vi sees???



















mandag 12. april 2010

vårlig inspirasjon

Viser dere i dag noen bilder fra årets havemesse på Lillestrøm. Var så heldig å bli trukket ut som vinner av en inngangsbillett av http://www.landstil.blogspot.com/, så da måtte jeg jo ta turen inn dit. Det var en virkelig flott messe med masse vårlig inspirasjon.Tok noen bilder fra deres stand og ønsker dere å se flere titt innom bloggen deres.




Tenk å ha dette i hagen? Står på ønskelisten min...


Vakker gammel port.


Oliventrær på rekke og rad.



Flotte vindruer.


Dette var en liten smakebit til dere som ikke fikk vært der.
Var ikke dette en smak av vår??



torsdag 8. april 2010

Nyheter fra Dommo

Må bare vise dere noen nyheter som er på vei inn til butikken. Denne leverandøren har noen utrolig flotte varer og gleder meg til de kommer inn i neste uke. Har også bestilt en flott hvit keramikk serie med kopp og asjett. Kommer inn litt senere. Se bare på det hærlige zinkhuset.

Et flott romantisk kakefat i en flott patina.


Koselig bordklokke.

Noen tøffe bokser/kister med skrift inni, 2 størrelser..

Skal nok vise dere mer fra Dommo når det er kommet inn.
Kommer visst også etterhvert med nydelige franske tekstiler.
Hmm, gleder meg.....Ha en alletiders torsdag:))






tirsdag 6. april 2010

Havemessen

Jippi jeg var så heldig å vinne billetter til årets havemesse hos www.landstil.blogspot.com. De skal ha stand der og loddet ut noen billetter til oss bloggere. Har aldri fått vært der før så det gleder jeg meg til. Det er så mange flotte utstillere bla, Binderiet som skal vise oss litt blomsterdekorering.
Hos dem er det muligheter til å ta et kurs innen dekorering/blomsterbinding.
Har selv tatt en del kurs, men ikke hos dem. Skal visst være veldig dyktige.

Bilder fra i fjor viser en pyntet sykkel, med noen flotte calaer. Finner nok masse inspirasjon der til årets havesesong.


Også her en vakker kreasjon, nydelig hjerte som kan brukes til så mangt.
Ellers er det godt å komme tilbake etter noen fridager. Har kost oss masse med god mat og venner. Godt besøk i butikken har det også vært. Nå er det bare å vente på resten av varene og håpe på litt varmere vær. Har hørt at det kommer flott vær her neste helg...tvi,tvi...
Ha en flott start på en ny uke alle sammen:))