mandag 31. august 2009

Kommer snart

Viser i dag noen bilder av det som kommer snart fra jeanne d' Arc. Vakre puter med monogram, gardiner både kapper og hele lengder. Bilder, lamper, duker og mere til. Har ikke den helt store arbeidslysten i dag, skyldes vel en sverige tur i helgen, kombinert med regn i gjen!! I dag skal ivertfall mine hagemøbler inn, de blir jo så stygge av alt regnet. Neste vår blir de nok malt hvite tenker jeg:) Male, male, alt blir hvitt om dagen. Jeg må nok til med malekosten en dag igjen da det ble shoppet litt på loppis i helge. Møbler ,sausenebb, kopper og masse andre nydelige ting å finne der nede.(bilder kommer senere)






Ha en hyggelig dag

For hvis man har spasert i vinden mil etter mil , og man plutselig kommer inn i stua til en eller annen og denne en eller annen sier:"God dag, Brumm! Du kommer akkurat i riktig tid til en munnfull," og det virkelig stemmer, da er det hva jeg vil kalle en hyggelig dag.

Visdomsord fra Ole Brumm














onsdag 26. august 2009

Boka har kommet

Endelig har jeg fått den. Romantiska hem& inspiration i vitt er en av de flotteste bøkene jeg har sett på lenge. Fantastiske fine bilder av svenske bloggeres hjem. All ære til de som er med og til de som har laget den. Jeg har såvidt smugtittet men skal straks hive meg opp i sofaen og kose meg med boka. Har fått varer fra ib laursen så nå begynner butikken å fylles opp igjen. Lurte på en tur til Sverige på loppis til helga, men trenger noen tips om loppemarkeder som ikke ligger så langt unna Strømstad. Kan noen hjelpe meg med det blir jeg glad. Ha en alletiders kveld.



søndag 23. august 2009

Nyheter fra jeanne d 'Arc



Har fått nyhetsbrev fra Danmark !!!!!!!!!
Måtte bare vise dere disse herlige nyheter fra Jeanne d'Arc. Hvitt porselen med det nydeligste mønstre, bare må ha ....... Se bare på den flott suppeterrinen helt vakker. Skal si de er flinke til å finne de rette ting. (gleder meg) Ha en fin kveld.






Sommerens siste dager

Ja da er bestillingen av høst og julevarer i boks. Det er nok mulig det blir noe mer bestilling senere, fordi en har alltid lyst på noe mer når det nærmer seg jul. Blir aldri helt ferdig. Jeg har også fått ordnet litt i butikken men skal ut i skogen en tur i dag for å finne noe jeg kan lage litt mer høststemning ut av. Blei så mye mer fornøyd da jeg fikk malet skapet mitt hvitt, alt kommer litt bedre fram. Da er det bare å smøre seg med tålmodighet til varene kommer. Ønsker alle en riktig god søndag, nå skal jeg ut i det nydelige været og kose meg. Håper vi får noen fine høstdager fremover.







onsdag 19. august 2009

Maler litt igjen!

I dag har jeg malt litt igjen. Kjenner at jeg er litt lei av å male men skal man bli ferdig er det bare og stå på. Jeg blei ikke helt fornøyd med fargen inne i skapet så det blir hvitt det også. Jeg gleder meg til varene kommer, så derfor passer jeg på å vaske og rydde ut alle mine leieboere som har flytta inn i løpet av sommeren. Reiser på messa i morgen og der regner jeg med å treffe mange av dere bloggere. Det hadde vært veldig koselig med et bloggtreff en gang . Sikkert mulig! Skal prøve å huske kamera i morgen, glemte jo å ta med det til Danmark.


søndag 16. august 2009

Hjemme igjen!

Da var Danmarksturen over for denne gang. Har hatt en hektisk men kjempekoselig tur. Reiste sammen med solveig og ei venninde fra Milde himmel. Vi lå over i Aarhus noe vi ikke skulle gjort da det er langt å kjøre til Herning. Vi skulle jo selfølgelig innom et hagesenter siden vi først var der, men det viste seg å ikke være så enkelt. Det er heller ikke så greit med en gps som gjør akkurat det den vil. Noe oliventre ble det ikke på oss, men masse fin løk til neste vår. Green gate hadde som vanlig en flott stand,men jeg hadde glemt kamera hjemme så det får bli med disse bildene. Mye fint i vente. Bestilte ellers mye fint. Har en veldig skoleklar gutt her i dag, han gleder seg til første skoledag i morgen. Mamman er vel ikke så klar, synes han fortsatt er litt liten.





torsdag 13. august 2009

Reiser i dag til Danmark.



Reiser idag på messe i Herning, og gleder meg veldig .Butikken blir derfor stengt fredag, men er åpen igjen på lørdag. Det skal bli godt å få fylt litt opp igjen etter sommeren, med litt høstvarer.


Bildet nedenfor er av en gammel vekt jeg kjøpte for noen år siden av Rikke på Honning og Flora, en flott butikk. Viser flere bilder derfra senere.Ha en god helg alle bloggere og lesere, nå pakker jeg og drar snart.























mandag 10. august 2009

Bestilling av nye varer.

Her er mitt andre innlegg i dag. Hjelp, jeg sitter og skal bestille nye varer og har lyst på alt. Her er en smakebit av julevarene fra jeann D`arc. Gleder meg plutselig veldig til jul, er såå mye fint. Mange fine former, lysestaker,og fat til å lage flotte dekorasjoner på med masse deilig mose. Tenker på å innvitere til juleverksted i butikken når julen nærmer seg. Noen har allerede satt seg på liste, men det er bare å si ifra om dere ønsker å være med.






















Høst. .




Ja, nå er høsten i ferd med å innta både min hage og mitt hus. Blomstene har virkelig fått merke alt regnet og jeg merker at jeg trekker inn litt tidligere om kvelden. Koselig,men syntes sommeren har gått litt for fort. Høsten er en fin tid med masse lys og koselige turer i skog og mark på leting etter sopp. Er så heldig å ha masse deilig sopp rundt i skogen vår, så da blir det noen deilige middager med lam og kantarell saus. Lammet blir tilberedt i vår bakerovn i bryggerhuset, etter at vi har baka brød. Mm kjempegodt... Her er noen bilder av våre søte små, litt nyskjerrige og skeptiske til fotografen. Ha en fin uke, snart messe gleder meg.

tirsdag 4. august 2009

Bilder fra butikken

Viser i dag noen bilder fra butikken. Om ikke lenge er nye varer på vei inn og gleder meg til det. Det er alltid så gøy å pakke ut nye varer, nesten som å være ett barn på julaften. Håper på noe nytt og spennende fra mine leverandører som er Ib Laursen, Jeann D'arc Living og Chic Antique. Har litt fra noen norske også. Jeg ser virkelig fram til boken havedrømmer fra Jeann D'arc, har tittet litt i boken drivhusdrømmer og den er bare knallfin. Har en nabo som har en så fin hage, så nå skal jeg studere den boken og komme meg ut i hagen min med mange ideer. Vi overtok gården vi bor på for 4 år siden, men har ikke fått gjort så mye med hagen da vi har bygd nytt hus, pusset opp bryggerhuset, og restaurert låvene. Holder på med uteområdet men det tar jo litt tid. Viser noen bilder av det senere.






mandag 3. august 2009

Seiltur!

Hei igjen. Har hatt problemer med nettverket her i dag, men nå ser alt bra ut igjen. Kjenner jeg får litt hetta når det er en stund siden jeg har blogga og når jeg da ikke kommer inn.(ikke si det så høyt da). Her et et bilde fra vår 2 dagers ferie, en stolt gutt som fikk styre båten vi seilte med. Det var en fin tur vi seilte fra Mågerø og rundt i Tønsbergs skjærgård og ut til Hvaler. Lørdag kveld var det duket for god mat og drikke, dvs helgrilla lam fra Løvall. Jeg må vel kanskje innrømme at jeg blei litt sjøsyk,men det var det verdt. Håper at jeg våkner i morgen til litt bedre vær enn i dag. Jeg er såå lei av regn, vil ha litt fint vær fremover nå. Ellers følger jeg spent med det som skjer her ute hos meg om dagen ang oljesølet. Det er forferdelige syn som møter oss om vi tar en tur ned til stranden. Håper at de får renset opp alt og at fuglene ikke lider noe mere nå, men det vil nok ta tid.